Linux Webhosting Logo
Home
Webhosting Nieuws
Wat is Linux Webhosting
Website Webhosting
Webhosting FAQ
Dedicated Servers
Deelnemer info
Adverteren
Links
Contact info
Voorwaarden
Sitemap
Adverteren

Doelgroep:
Particulieren en/of MKB bedrijven welke een website willen starten. Webhostingbedrijven zelf, en algemeen geinteresseerden als startpagina houders, of andere webhosting geinteresseerden.

Bereik:
Voor het bereik en de bezoekersaantallen kunt u onze online statistieken zien. Deze zijn gegenereert via Webaliser software. 

Op elk van de paginas is het mogelijk direct te adverteren door middel van een banner met de maten 120*90 groot en maximaal 40 kb zwaar. Deze wordt dan in het menu, onder de menulink 'voorwaarden' getoont. Kosten: 25 euro per maand.

Full 468*60 banner
Op elk van de paginas is het mogelijk direct te adverteren door middel van een banner met de maten 468*60 groot en maximaal 65 kb zwaar. Deze wordt centraal bovenaan elke pagina getoont. Kosten 40 euro per maand.

Voorwaarden:
Linux-Webhosting.nl is onderdeel van Eurolutions. Een reclame en adviesbureau ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Hoorn onder nummer: 37102174. Op alle diensten van Eurolutions zijn tenzij eventueel via aanvullende voorwaarden zoals genoemd op opdrachtbevestigingen en overeenkomsten anders overeen gekomen, de algemene voorwaarden van de branchevereniging ICT Office van toepassing. Deze kunt u hier downloaden of gratis bij ons opvragen waarna wij deze direct kostenloos naar u versturen. 

Aanvullende voorwaarden:
Minimale afname 3 maanden.
Facturering vooraf.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Betaling binnen 8 dagen.

Bij akkoord:
Interesse? Laat het weten door middel van een e-mail

 
 
 

Content © 2006

?>?>