Linux Webhosting Logo
Home
Webhosting Nieuws
Wat is Linux Webhosting
Website Webhosting
Webhosting FAQ
Dedicated Servers
Deelnemer info
Adverteren
Links
Contact info
Voorwaarden
Sitemap
IS Interned Services: 'gouden provider'

Zakelijk provider IS Interned Services is door Microsoft benoemd tot 'Gold Certified Partner' met de specialisatie 'Hosting'. Hiermee is IS Interned Services een van de eerste hostingproviders in Europa met deze certificatie.

Het is de hoogste accreditatie die Microsoft in haar Partner-programma uitreikt en volgens de provider dan ook een 'erkenning voor het hoge kwaliteitsniveau van IS Interned Services', aldus een persbericht van IS.

Microsoft heeft de Gold Certified Partner-status aan IS Interned Services toegewezen omdat de provider beschikt over specifieke ervaring, kennis en een grot aantal Microsoft-gecertificeerde medewerkers. Ook kijkt Microsoft naar geïmplementeerde projecten en de huidige status van het technische platform. De status wordt per competentie toegekend en dient jaarlijks vernieuwd te worden.

IS Interned Services bestaat inmiddels tien jaar en is een van de grootste internet-service-providers voor bedrijven, en is in ieder geval de grootste op Microsoft technologie gebaseerde provider.

Bron: IS.nl

 
 
 

Content © 2006

?>?>