Linux Webhosting Logo
Home
Webhosting Nieuws
Wat is Linux Webhosting
Website Webhosting
Webhosting FAQ
Dedicated Servers
Deelnemer info
Adverteren
Links
Contact info
Voorwaarden
Sitemap
Tweemiljoenste punt nl-domein in augustus
De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) verwacht in augustus het tweemiljoenste .nl-domein te registreren. 

"Inclusief de ongeveer 700.000 andere domeinen als .com, .eu en .org die binnen Nederland geregistreerd zijn, komt dat neer op totaal 2,7 miljoen domeinnamen, oftewel 17 domeinnamen per 100 inwoners", aldus de Stichting in een verklaring. Nederland heeft volgens die berekening het grootste aantal geregistreerde domeinnamen per honderd inwoners.

Ook absoluut gezien behoort Nederland tot de koplopers op het gebied van domeinnamen, zo stelt de stichting. Alleen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn er meer domeinen geregistreerd.

Directeur Roelof Meijer van de SIDN: "De groei komt nu nog vanuit het bedrijfsleven, maar in de naaste toekomst zal dat naar verwachting verschuiven naar particulieren. Bovendien zijn Nederlanders erg creatief in het bedenken van nieuwe domeinnamen. We laten ons niet zo snel van de wijs brengen wanneer een domeinnaam niet meer beschikbaar is."

Bron: Webwereld.nl

 
 
 

Content © 2006

?>?>