Linux Webhosting Logo
Home
Webhosting Nieuws
Wat is Linux Webhosting
Website Webhosting
Webhosting FAQ
Dedicated Servers
Deelnemer info
Adverteren
Links
Contact info
Voorwaarden
Sitemap
Webruimte

Bij een webhosting pakket zit webruimte. Webruimte is de schijfruimte van de harde schijf op de computer waarop uw website is geplaatst. Elk webhosting pakket heeft verschillende hoeveelheden ruimte. Er zijn webhosting pakketten van 10mb tot wel 2 of 3gb.

Hoeveel webruimte heb ik nodig?
Het is logisch dat indien u wat meer betaald er waarschijnlijk ook wat meer webruimte in een webhosting pakket aanwezig is. Maar is er werkelijk meer webruimte nodig? Hoeveel webruimte u nodig heeft is een beetje afhankelijk van wat u wilt gaan plaatsen. Zo is er voor de paginas van de website vaak geen webruimte nodig. Met 3 of 4mb webruimte kunt u al duizenden pagina's maken. Maar als u veel plaatjes wilt plaatsen, of gebruik wilt maken van een webwinkel of content management systeem dan kunt u beter minimaal wel 50mb webruimte gebruiken. Voor websites welke misschien beide willen; een webwinkel en voor elk product goede scherpe fotos plaatsen, is misschien nog wel meer nodig. 

E-mail
De meeste gebruikers willen naast een webhosting pakket ook e-mail gebruiken bij hun domeinnaam. Dit is meestal geen probleem maar houd er wel rekening mee dat e-mail tijdelijk wordt opgeslagen op het webhosting pakket en dus ook webruimte nodig heeft. Als u vaak e-mail krijgt met grote bijlagen en indien u niet vaak uw e-mail ophaalt, is het raadzaam om 10-30mb webruimte extra te nemen om te zorgen dat uw webruimte niet volloopt met e-mail. 

 
 
 

Content © 2006

?>?>